Eesti kultuur Venemaal 03/2020

Eesti kultuur Venemaal 03/2020

 

4.-5. märtsil esineb Heliloojate Liidu saalis Kadri-Ann Sumera. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

Alates 7. märtsist toimub Peterburis tekstiilinäitus, kus osalevad ka Eesti kunstnikud. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

8. märtsil toimub Kaliningradis kontsert, kus osaleb Anne Veski. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

Kuni 9. märtsini Izhevskis on avatud näitus “Georg Ots-100”. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

10. märtsil toimub Moskvas orkestri «Kremerata Baltica» kontsert. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

10.-16. märtsil toimuvad Kurskis, Peterburis ja Moskvas kontserdid, kus osaleb Lembit Saarsalu. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

Kuni 13. märtsini toimub Vladimir Nabokovi muuseumis Peterburis näitus «It’s Always Tea-Time». Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

19. märtsil toimub kultuurikeskuses «Meridian» kontsert “Georg Ots-100”. Lisainfo: https://meridiancentre.ru/.

20.-22.märtsil toimuvad Tretjakovi galeriis Baltimaade Filmipäevad. Lisainfo: https://www.tretyakovgallery.ru/cinema/.

27. märtsil toimub Krasnojarskis ansambli “Hortus Musicus” kontsert. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

29. märtsil toimub Novosibirskis ansambli “Hortus Musicus” kontsert. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

31. märtsil toimub Nalchikus kontsert “Georg Ots-100”. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

Märtsi lõpus toimub Moskvas kirjastuse «Aleksandra» uute raamatute esitlus. Lisainfo saatkonna lehel facebookis.

Märtsi jooksul näitus Arvo Pärdist Peterburi Jaani Kirikus. Lisainfo: saatkonna leht facebookis.

Märtsi jooksul Eesti näitused Sõktõvkari soome-ugri keskuses. Lisainfo: http://www.finnougoria.ru/.

Märtsi jooksul P.Jürgensoni muusikaraamatukogus näitus «Georg Otsa portreed rollides». Lisainfo: saatkonna leht facebookis.

Teatri «U Narvskih vorot» repertuaaris etendus «Naksitrallid» Eno Raua teoste ainetel. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Teatri «Lenkom» repertuaaris etendus «Toyt Paye, ili Vsjo oplacheno», lavastaja Elmo Nüganen. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Teatri „Et Cetera” repertuaaris etendus «451 po Farengeitu», peaosas Elmo Nüganen. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Venemaa Akadeemilise Noorsooteatri repertuaaris etendus «Severnaja Odisseja», kunstnik Rosita Raud. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Teatri «Helikon Opera» repertuaaris etendus «Zolotoj petushok», kunstnik Ene-Liis Semper. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Teatri «Helikon Opera» repertuaaris etendus «Mister Georg Ots». Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Teatri «Okolo» repertuaaris etendus «Den rozhdenija Anu» Eno Raua raamatu ainetel. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

B.Pokrovski nimelise teatri repertuaaris etendus «Frida i Diego», lavastaja Arne Mikk. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Krasnojarski ooperi ja balleti teatri repertuaaris etendused «Kavkazskij plennik», «Jevgeni Onegin» ja «Svadba Figaro», lavastaja Neeme Kuningas. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Minussinski draamateatri repertuaaris etendus «Ottenki» A.H.Tammsaare teoste ainetel. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Norilski draamateatri repertuaaris Jaan Tätte etendus «Bezumec». Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Krasnojarski Noorsooteatri repertuaaris etendus «I grjanul grom» Eesti muinasjuttude ainetel. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Teatri «Satirikon» repertuaaris etendus «NeBalet», kus kõlab Arvo Pärdi muusika. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Teatri «Chelovek» repertuaaris etendus «Iskusstvo», ühes peaosadest Kirill Käro. Lisainfo, järgmiste etenduste kuupäevad ja piletid on leitavad teatri kodulehelt.

Eesti muusikute kontserdid regulaarselt toimuvad Peterburi Jaani Kirikus. Lisainfo, järgmiste sündmuste kuupäevad ja piletid on leitavad saali kodulehelt.

Eesti muusikute kontserte regulaarselt korraldab Peterburi agentuur “BaltMusic”. Lisainfo, järgmiste sündmuste kuupäevad ja piletid on leitavad korraldaja kodulehelt.